Hendrika

IMG_20200819_135630

Hendrika Eekma

De individuele sessies worden begeleid door Hendrika Eekma. Zij heeft meer dan 10 jaar een eigen praktijk URUZ. Hendrika heeft een verpleegkundige achtergrond, ze heeft in diverse ziekenhuizen en thuiszorg organisaties gewerkt. Naast haar bedrijf geeft ze ook les in het MBO aan mensen die in de zorg willen gaan werken.

Ze heeft de cursussen Intuïtief Ontwikkelen (deel 1 tm 4), training Chetana en de opleidingen Intuïtief Begeleiden en Avé Tara  gevolgd. Ze werkt alleen, maar ook samen met anderen.

Hendrika: Al jaren lang ben ik bezig om het intuïtieve (gevoelsmatige) vermogen te ont-wikkelen. Vooral hoe werkt het in je leven en  wat je hiermee kunt als je dit bewust bent geworden. Door de ontwikkelingen wereldwijd zijn we steeds meer dingen verstandelijk gaan benaderen. Terwijl we in wezen gevoelsmensen zijn. Mijn drive is om deze 2 weer bij elkaar te brengen, het verstand en het gevoel. Hiermee kun je richting geven in je leven, maak je keuzes die voor jou werken.

 Ik vind het belangrijk dat het intuïtieve/ gevoelsmatige in bedrijven meer aandacht krijgt. Door bewust te worden van het intuïtieve, en weten hoe dit werkt in interactie met mensen, zijn mensen beter in staat om op een professionele manier om te gaan met hun werk.

Hendrika: “ Ik ga er vanuit dat mensen krachtig zijn en zelf hun leven bewust kunnen creëren. Vanuit liefde begeleid ik mensen, zodat ze weer van zichzelf mogen houden.

Ik ben een enthousiast mens en ben altijd in ontwikkeling. Voor mij is ontwikkelen leven.”

 

Laat een reactie achter

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s